Utolsó hazai meccsét játssza vasárnap a Dorog

máj.
27

A megye egyetlen NB II-es csapata, a Dorogi FC vendége ezúttal a Békéscsaba 1912 Előre, a dorogi Buzánszky Stadionban, a Merkantil Bank Liga NB II. 37. fordulójában.

Tóth Csaba szakmai igazgató:

- A Békéscsaba a legutóbbi, Nyíregyháza elleni mérkőzés eredményével elérte, hogy mindössze egyetlen pontot kell szereznie a bajnokság bronzéreméért. Kiváló játékosállománnyal rendelkeznek. Több NB I-et megjárt labdarúgót tudhatnak magukénak, köztük a gólkirályi címre esélyes Birtalan Botondot. Véleményem szerint ellenünk egy magabiztos védekezésből próbálnak – az elegendő egy pont miatt – kiindulni és abból támadni. Mint minden mérkőzésen a viharsarkiak ellen is alaposan felkészültünk a csapatukból és játékosaikból, mert szeretnénk revansot is venni. A Dorogi FC játékosai és a szakmai stábunk elérte a kitűzött célt: a bajnokság elején kitűztük magunk elé azt a reális pozíciót a tabellán, hogy biztos bentmaradóként – a tabella 12-16. helyén – jövőre is NB II-es legyen a Dorog. A csapat és a stáb nehéz és sok befektetett munkával ezt már két fordulóval a bajnokság vége előtt elérte. Az elmúlt négy fordulóban mutatott nagyszerű játékkal 10 pontot szereztünk, ezzel a 11. helyen áll csapatunk. Szeretnénk további pontokat gyűjteni a hátralévő két mérkőzésen, hogy megőrizhessük pozíciónkat és túlteljesíteni a közös célunkat. A dorogi csapatnak rendkívül fontos a szurkolók támogatása, hiszen a játékosok kettőzött erővel hajtanak majd a lila fehérek ellen. Örülnénk, ha az utolsó hazai mérkőzésünkön, május 27-én, vasárnap legalább 1000 szurkoló biztatná a Dorogi FC-t, hiszen nekünk ők jelentik 

Elérhetőségek

Cím:

Impresszum

Fotók: Juhász Sándor, Kara István, Kara Erika, Lekli Szabolcs, Légrádi-Horkics Angéla, Makovics János, Nemesi Lilla, Nyírő András, Nyírő Péter, Orlovits Gábor, Somorjai Ede ifj. Szivek Péter, Valovics László, valamint Radovics Istvánné és Valovics László archív fotói.

Szöveg: Nyírő András

Programozás: Agrárinformatikai Kft, Zsibrita György

Felelős kiadó: Virágzó Kesztölc Egyesület