Nyári Táborok Dorogon

jún.
18

Az Új-Hullám Sport Egyesület idén is megszervezi a nagysikerű gyermek napközis táborait június 18-a és augusztus 17-e között. A kínálatok között szerepel idén is az Úszótábor, a KreÁlom tábor és az Úszó- és Lovastábor. Ha valaki nem szeretné az egész napját az uszodában tölteni, de mégis szeretne megtanulni úszni a nyáron, vagy egy kicsit tovább csiszolni az úszástudását, részt vehet a kéthetes Intenzív Úszótanfolyamon.

A napközis jellegű táborok reggel 8 órától délután 16 óráig tartanak. Az úszó- és sportfoglalkozásokra a dorogi Nipl Stefánia Uszodában kerül sor. A játszótéri foglalkozásoknak pedig az uszoda szomszédságában található KalanDorka ad otthont. A táborlakók uzsonnát és kétfogásos meleg ebédet kapnak, amelyet a Pizza Casa Luigi biztosít a részükre. A tábori díjak tartalmazzák az összes belépő, foglalkozás és az étkezések díját is!

 

Jelentkezés, információ: Szabó-Rácz Petra (+36 30 545 3909, jelentkezes@uj-hullam.hu).

Elérhetőségek

Cím:

Impresszum

Fotók: Juhász Sándor, Kara István, Kara Erika, Lekli Szabolcs, Légrádi-Horkics Angéla, Makovics János, Nemesi Lilla, Nyírő András, Nyírő Péter, Orlovits Gábor, Somorjai Ede ifj. Szivek Péter, Valovics László, valamint Radovics Istvánné és Valovics László archív fotói.

Szöveg: Nyírő András

Programozás: Agrárinformatikai Kft, Zsibrita György

Felelős kiadó: Virágzó Kesztölc Egyesület